Партньори

Партнорствата на Индустрилни крепежи ООД с водещи световни фирми производители на крепежни елементи за работа с листов материал и инструменти и машини за тяхното поставяне, осигуряват на нашите клиенти следните предимства:

Богат асортимент и количества в наличност 

Клиентите на Индустриални крепежи ООД получават достъп до огромен набор от крепежни елементи, машини и инструменти, поддържани на склад в София, както и бърза доставка от европейските складове на нашите партньори.

Високо качество и надеждност

Нашите партньори се отличават с гарантирано високо качество на произвежданите от тях продукти. Рискът от брак и дефектни елементи е намален до минимум. Всички, предлагани от Индустриални крепежи ООД продукти и произвеждани от нашите световни партньори, отговарят на високи критерии за качество и разполагат със съответните сертификати.

Ниски разходи

Когато купувате от нас, спестявате време и разходи, т.к. се възползвате от наличните на склад количества и изградените ни партньорства за доставка на необходимите Ви продукти. Високото качество на предлаганата от нас продукция Ви спестява разходи, свързани с некачествени елементи с недоказан произход.

Отлична поддръжка

Нашите клиенти получават квалифицирана и бърза поддръжка, благодарение на тясните ни партньорства с производителите и обучените при тях сервизни инженери.

 

Представяме Ви нашите партньори - доказани лидери в своя бранш:

PEM

 

PennEngineering е световен лидер в индустрията за крепежни елементи. PEM®, водещата марка на компанията, е призната за основен продукт в индустрията за закрепване на крепежни елементи в тънък листов материал вече повече от 75 години. Портфолиото на компанията предлага богат избор от решения за множество индустрии като електроника и компютри, телекомуникации, медицински, автомобилни, морски, космически, авиация и всякакви общи производствени категории свързани с изделия от листов материал.(www.pemnet.com)

 

SOYER

Германската фирма SOYER е една от водещите компании в света в областа на високоскоростната технология на заваряване. Компанията има повече от 50 години професионален опит и е лидер в иновационните технологии в бранша. Тяхната продуктова гама обхваща разработването, производството, разпространението и обслужването на продукти и материали, използвани в шпилкозаваряване. Те произвеждат  висококачествено оборудване за шпилкозаваряване и шпилки за всеки тип приложение. Продуктите на SOYER са произведени в Германия, според строги регламенти за осигуряване на качеството. Те са напълно настроени, за да  функционират точно и надеждно.

,

POP

POP

POP предлага широка гама от нитове и нит гайки с многобройни комбинации на тялото, от различни материали, и специализирани покрития. POP отговаря на потребностите на ключовите пазари, които обслужва, с отлична производителност и високо качество на продуктите си.

От  ръчните  инструменти през пнавматични и електрически инструменти до напълно автоматизирани системи за монтаж, POP предлага цялостен подход и решения за да се минимализират  общите разходи на инсталиране.

Основните индустрии, които използват продуктите на POP са автомобилостроенето, строителството, електрониката, енергетиката, транспортът и производството на бяла техника.

 

Masterfix

Masterfix дължи отличната си репутация и успешна дистрибуция на широката гама от висококачествени нитове, нит гайки и болтове, на конкурентните си цени и на високото си ниво на обслужване. Същото важи и за линията от на ръчни и пневматични инструменти.

Успехът на фирмата е резултат на повече от 25 години опит в индустрията, с ясен фокус върху нуждите на клиентите и способността да се изпълняват на високо ниво всички изисквания за крепежни елементи и инструменти.

 

Haeger / PEMSERTER

 

 

 

Lampert

Lampert Werktechnik GmbH е производител на добре познатите PUK ® микрозаваръчни апарати. Тези популярни устройства са базирани на процеса на "микроплазмено импулсно заваряване", който патентован за цял свят.

Продуктите, произвеждани от Lampert покриват нуждите на широк спектър от индустрии, сред които бижутерство (PUK 04), зъботехника (Denta PUK), както и редиица други производства (PUK U3).

Днес Lampert Werktechnik GmbH разполага с дистрибуторска мрежа, която обхваща над 60 страни по света.

Избрани продукти

ProSet 2500 MCS ProSet 2500 MCS
Професионална пневматична нитачка за нитове с вграден регулатор на налягането за повтаряемост на…
НИТ MFX 1001 PLIA НИТ MFX 1001 PLIA
MULTIGRIP, алуминий/стомана, обла глава, стандартна периферия, отворен тип, "поп"-нит
Aпарат BMK-12W Aпарат BMK-12W
заваряване на стоманени и неръждаеми шпилки в машиностроенето
ШПИЛКА PT СТ 4.8 ШПИЛКА PT СТ 4.8
челно кондензаторно заваряване, стоманена, помеднена, метрична резба, CD welding stud
XGRIP N08QI XGRIP N08QI
Хидравлично/пневматична нитачка за нит-гайки и нит-болтове с автоматичен захват на крепежа, вграден…
Виж всички продукти